Super User

Μαρ 04
Κατηγορία Blog

8 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να είναι στην ιστοσελίδα σας

Εσείς θα θέλατε να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή διαδικτυακή εμπειρία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα στην κατασκευή ιστοσελίδας σας!

1. Σύνδεσμοι Email ...κακοί για το marketing, ιδανικοί για το Spam!

Όταν ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας σας θέλει να έρθει σε επικοινωνία, λαμβάνετε κάποιο email. To email όμως ήρθε από κάποια φόρμα επικοινωνίας ή από κάποιο απλό σύνδεσμο email; Πόσο σχετικά είναι αυτά που σας ρωτάει ή πως θα μπορέσετε να κάνετε Tracking;

Τι να κάνετε γι αυτό:

Καταργήστε κάθε απλό σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ιστοσελίδα σας! Προσθέστε μια απλή φόρμα επικοινωνίας με μια σελίδα "Σας ευχαριστώ".

2. Καταργήστε τα Δελτία Τύπου!

Ένα δελτίο τύπου ΔΕΝ είναι blog. Δεν είναι εκπαιδευτικό, ούτε ψυχαγωγικό. Είναι απλά μια ανακοίνωση!

Και συνήθως το δελτίο τύπου δεν είναι γραμμένο για το web. Έχει απλά αντιγραφεί και επικολληθεί σε ιστοσελίδες, ή αποστέλλονται σε μορφή PDF.

3. PDF αρχεία, η ..."σκουριά" του διαδικτύου!

Πολλοί από εσάς μπορεί να διαφωνήσουν σε αυτό, όμως μέσα από μια σύγκριση ανάμεσα σε 8 περιπτώσεις μεταξύ PDF αρχείων και Html ιστοσελίδων, ο "νικητής" είναι αδιαμφισβήτητα οι Html ιστοσελίδες.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Όλο το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι σελίδες HTML. Χρησιμοποιήστε αρχεία PDF ως μια εναλλακτική εκδοχή, όταν οι πληροφορίες είναι πιθανό να εκτυπωθούν, ή να γίνουν Download.

4. Προτεινόμενα βίντεο από το YouTube.

Είναι πολύ εύκολο γενικά να ενσωματώσετε ένα βίντεο από το YouTube στην ιστοσελίδα σας.
Αλλά να είστε προσεκτικοί. Όταν τελειώνει το βίντεο, το YouTube μπορεί να προτείνει και άλλα εντελώς άσχετα βίντεο.

Τι προτείνουμε:

Απενεργοποιήστε τα προτεινόμενα βίντεο από το YouTube καθορίζοντας το, αφού ξεκλικάρετε την επιλογή αυτή την στιγμή που παίρνετε τον κώδικα από το YouTube.

5. Αποφύγετε να βάλετε εικονίδια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην επικεφαλίδα του Website σας.
Ο λόγος είναι απλός. Εάν τα εικονίδια αυτά είναι πάνω στην επικεφαλίδα και τα βλέπει αμέσως με το που μπει στον ιστότοπό σας ο επισκέπτης, συνήθως κλίκαρει πάνω και μεταφέρετε στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτό δε θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και ο επισκέπτης είναι σίγουρο ότι δεν θα ξαναεπιστρέψει στον ιστότοπό σας.

Τι μπορείτε να κάνετε γι αυτό:

Τοποθετήστε τα εικονίδια αυτά στο κάτω μέρος του Website (footer). Επίσης, αλλάξτε το χρώμα των εικονιδίων, έτσι ώστε να μην είναι τόσο "έντονα" οπτικά. Τέλος, βάλτε εικονίδια-συνδέσμους μόνο στα κοινωνικά δίκτυα όπου είστε πραγματικά ενεργοί.

6. Αποφύγετε την χρήση φωτογραφιών με πρόσωπα που «κυκλοφορούν» κατά κόρον στο διαδίκτυο.

Ο επισκέπτης μπορεί πλέον εύκολα να καταλάβει εάν οι φωτογραφίες (με πρόσωπα και ανθρώπους) που βλέπει στον ιστότοπό σας είναι μοναδικές, ή αν απλά είναι φωτογραφίες που υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο.

Τι μπορείτε να κάνετε αντ ' αυτού:

Επενδύστε στο κομμάτι "φωτογραφία", ντυθείτε καλά για να φωτογραφηθείτε ή απλά, βγάλτε μια φωτογραφία τον εαυτό σας! Και να θυμάστε, το αυθεντικό είναι πολύ σημαντικό!

7. Mουσική, ο ιδανικός τρόπος για να διακόψετε την πλοήγηση του επισκέπτη σας!

Η προσθήκη μουσικής, ή οποιουδήποτε ήχου που παίζει από προεπιλογή, δεν είναι και ότι καλύτερο για τον επισκέπτη του Website σας.

Οι λόγοι; Είτε επειδή εκείνη την ώρα μπορεί να ακούνε ήδη κάτι άλλο, είτε επειδή κάποιοι άλλοι μπορεί να μην έχουν ηχεία, είτε ακόμα και αν δεν ενοχληθούν οι ίδιοι μπορεί να ενοχληθούν οι γύρω τους.

Τι να κάνετε αντ 'αυτού:

Η μουσική θα μπορούσε να παίζει μόνο όταν ζητά ο επισκέπτης να την ακούσει, είτε πατώντας επάνω σε κάποια συσκευή αναπαραγωγής ήχου ή βίντεο.

8. QR κωδικοί, ένας μακρύς δρόμος προς το ...πουθενά!

Tα QR codes συνήθως χρησιμοποιούνται για να οδηγήσουν γρήγορα τους ανθρώπους σε μια Mobile-Friendly ιστοσελίδα, σαρώνοντας ένα τέτοιο κωδικό με το κινητό τους. Άρα εαν είστε ήδη μέσα σε μια ιστοσελίδα, ποιος ο πραγματικός λόγος να έχετε κάτι τέτοιο;

Τι να κάνετε αντ 'αυτού:

Αντί για QR code, τοποθετήστε στο ίδιο σημείο ένα σύνδεσμο (Link).

Βοηθήστε το χρήστη να παραμείνει στο Website σας!

Φεβ 25
Κατηγορία Blog

Χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε τη διαφήμιση της ιστοσελίδας σας στο Instagram

Το Instagram είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου μας· αριθμεί τετρακόσια εκατομμύρια (400 εκατ) ενεργών μηνιαία χρηστών, σαράντα δισεκατομμύρια (40 δίς) συνολικά αναρτημένων φωτογραφιών, ογδόντα εκατομμύρια (80 εκ) κοινοποιούμενων ανά ημέρα φωτογραφιών, και τριάμισι δισεκατομμύρια (3.5 δίς) like σε φωτογραφίες ημερησίως. Δεν μάς εκπλήσσει, λοιπόν, το γεγονός ότι οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ είναι τόσο πολύ ενθουσιασμένοι γύρω από το πρόσφατο δυναμικό άνοιγμα της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής φωτογραφιών προς το χώρο της διαφήμισης.

Πώς μπορούν τα διάφορα brands να αξιοποιήσουν αυτές τις νέες διαφημιστικές δυνατότητες του Instagram για την προβολή τα προϊόντων ή τις παρεχόμενων υπηρεσιών των ιστοσελίδων τους;

Παρ' όλο που η διαφήμιση στο Instagram είναι σχετικά πρόσφατη προσθήκη, προσφέρεται ήδη ένα μεγάλο εύρος τύπων και μορφών διαφημίσεων. Ακολουθούν οι τέσσερις μεγαλύτερες κατηγορίες καθώς και το τι μπορείτε να κάνετε με την καθεμιά τους:

-Φωτογραφικές διαφημίσεις (Photo Ads)

Οι φωτογραφικές διαφημίσεις είναι αυτό το οποίο είμαστε περισσότερο συνηθισμένοι να βλέπουμε στη ροή ειδήσεών μας στο Instagram: μεμονωμένες φωτογραφίες, με μια επιπρόσθετη ένδειξη «Sponsored» («καταχώριση») στην πάνω δεξιά γωνία τους.

-Διαφημίσεις «καρουζέλ» (Carousel Ads)

Οι διαφημίσεις «καρουζέλ» επιτρέπουν στα διαφημιζόμενα brands να συμπεριλαμβάνουν πολλαπλές εικόνες σε μία διαφήμιση, σε μορφή οριζόντιας κύλισης (scroll).

-Διαφημίσεις βίντεο (Video Ads)

Οι διαφημίσεις βίντεο έχουν πολλές φορές αποδώσει μερικά από τα καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο συμμετοχής των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, και αυτό το χαρακτηριστικό συνιστά έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο διάδοσης του μηνύματός σας στο κοινό του Instagram. Οι χρήστες θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί ενεργοποίησης του ήχου στο βίντεό σας ώστε να τό ακούσουν, επομένως είναι κομβικής σημασίας η αφήγησή σας να πραγματοποιείται μέσω συναρπαστικών και αυτάρκων οπτικών ερεθισμάτων που να μην εξαρτώνται καθοριστικά από τον ήχο.

-Διαφημίσεις Marquee Ads

Οι διαφημίσεις μαρκίζας είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα τύπων διαφημίσεων του Instagram. Αποτελούν καμπάνιες ημερήσιας διάρκειας που προσφέρουν τοποθέτηση των διαφημίσεών σας σε κορυφαία θέση στη ροή ειδήσεων των χρηστών και εγγυημένα αποτελέσματα εντυπώσεων στο διαφημιστικό σας κοινό.

Πηγή αρθρογραφίας: https://www.aboutnet.gr/blog/2496-xrisimes-symvoyles-gia-to-pos-na-xekinistete-ti-diafimisi-tis-istoselidas-sas-sto-instagram

Σεπ 10

CharaVlachodimou.gr - Ιστοσελίδα παρουσίασης ψυχολόγου

Η Χαρά Βλαχοδήμου είναι μια εξαίρετη επιστήμονας στον κλάδο της ψυχολογίας. Χρειαζόταν μία ιστοσελίδα η οποία θα της έδινε τη δυνατότητα όχι μόνο να παρουσίαζει τις υπηρεσίες της, αλλά να μπορεί να ενσωματώνει άρθρα, video, διασύνδεση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου υπήρχε ήδη δυναμική παρουσία και τέλος δυνατότητα online κλεισίματος ραντεβού. 

Επιπλέον για την ιστοσελίδα της Δρ. Βλαχοδήμου χρειάστηκε ο σχεδιασμός λογοτύπου, ο οποίος ήταν εμπνευσμένος από τη φράση "Ψυχικές Καταδύσεις" ο οποίος χρησιμοποιείται από τη ψυχολόγο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Σεπ 07

RussianWord.gr

Πλέον, το κέντρο ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού Russian Word έχει το προβάδισμα και στις μηχανές αναζήτησης εφόσον βγαίνει πρώτο στα αποτελέσματα για τις λέξεις κλειδιά "μαθηματα ρωσικων θεσσαλονικη" και "ρωσικά θεσσαλονικη". 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Σεπ 07

RussianWord.gr - Ιστοσελίδα φροντιστηρίου ξένων γλωσσών

Το Russian Word, το μεγαλύτερο φροντιστήριο διδασκαλίας της ρωσικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη, μας τίμησε με την ανάθεση της κατασκευής, προώθησης και διαφήμισης της ιστοσελίδας του και τη δημιουργία πλατφόρμας elearning.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Αυγ 25
Κατηγορία Blog

Οδηγίες διαχείρισης άρθρων και προϊόντων στο joomla μέσω του k2 και του k2store

Σύνδεση στο joomla

Πηγαίνετε στη σελίδα διαχείρισης του joomla που ως default είναι todomainsas.kati/administrator και εκεί εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχει δώσει ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.

Εύρεση του συστήματος K2

Πηγαίνουμε: Εφαρμογές->Κ2->Άρθρα

Διαχείριση των αρθρών

Εμφανίζεται η λίστα με τα "items" του component k2. Στη περίπτωση που θέλουμε να επεξεργστούμε κάποιο ήδη υπάρχον άρθρο απλά το επιλέγουμε, ενώ αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καινούριο πατάμε "Νέο".

Δημιουργία νέου άρθρου

Αφού επιλέξουμε τη δημιουργία νέου άρθρου εμφανίζεται η οθόνη για την δημιουργία του.

Τίτλος: Εισάγουμε τον τίτλο του άρθρου

Ψευδόνυμο: Το αφήνουμε κενό γιατί το δημιουργεί αυτόματα το σύστημα

Κατηγορία: Επιλέγουμε τη κατηγορία που επιθυμούμε να ανήκει το άρθρο μας.

Ετικέτες: Εισάγουμε λέξεις κλειδιά που περιγράφουν καλύτερα το άρθρο μας. Διαχωρίζονται μεταξύ τους πατώντας το "Enter". Είναι αρκετά σημαντικό γιατί βάσει αυτού του χαρακτηριστικού το σύστημα μας θα επιλέγει σχετικά άρθρα.

Κύριο: Επιλέγουμε αν θέλουμε να προωθήσουμε περισσότερο αυτό το άρθρο σε κάποια άλλα modules και components.

Δημοσιευμένο: Δείχνει αν θέλουμε να είναι φανερό στο κοινό ή όχι

Στη καρτέλα "ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ" γράφουμε τη κυρίως κείμενο του άρθρου μας. Στη περίπτωση που σε διάφορα σημεία του άρθρου θέλουμε χρησιμοποιούμε εισαγωγικό κείμενο τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε να το γράφουμε και μόλις τελειώσουμε να πατήσουμε την επιλογή "Περισσότερα" που βρίσκεται κάτω ακριβώς από τον κειμενογράφο. Τότε εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή η οποία διαχωρίζει το εισαγωγικό κείμενο από το κυρίως κείμενο.

Η χρήση του κειμενογράφου μας θυμίζει κάποιες λειτουργίες από τους γνωστούς κειμενογράφους, όπως το Word της Microsoft. Μπορούμε να επιλέγουμε μέγεθος κειμένου, να εισάγουμε εικόνες, πίνακες και συνδέσμους. Κάτι που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι όταν αντιγράφουμε το κείμενο μας από κάποια ιστοσελίδα ή απο άλλον κειμενογράφο και τον επικολούμε στον κειμενογράφο μας. Θα πρέπει να είναι απαλλαγμένος από στυλ. Επίσης θα πρέπει να προσέχουμε να μην εισάγουμε "σκουπίδια". Αυτό μπορεί να φανεί αν πατήσουμε το κουμπί "Εναλλαγη κειμενογράφου". Ο πιο ασφαλής τρόπος για να επικολήσουμε μόνο κείμενο και όχι κάποιο στυλ διαμόρφωσης είναι να κάνουμε πρώτα επικόλληση στην εφαρμογή σημειωματάριο και στη συνέχεια, από εκεί να ξανακάνουμε αντιγραφή και επικόλληση στον κειμενογράφο μας. Ο ίδιος ο κειμενογράφος έχει μια επιλογή η οποία βρίσκεται στο μενου Format->Clear Formatting, ωστόσο δεν είναι 100% αποτελεσματικό.

Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα στυλ συγγραφής κειμένων σε κάθε άρθρο, κάτι που θα χαρίσει ομοιομορφία προσδίδωντας έτσι επαγγελματική όψη στο σύνολο της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα θα πρέπει να φροντίζουμε η στοίχιση να είναι η ίδια σε κάθε άρθρο.

Κεφαλίδες

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουμε να χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τις κεφαλίδες. Στο μενού "Paragraph" βλέπουμε κάποιες επιλογές:

  • heading 1: Κάθε άρθρο έχει μόνο μία κεφαλίδα h1, συνήθως είναι ο τίτλος του άρθρου και για αυτό δε χρειάζεται να εισάγουμε άλλη h1 κεφαλίδα
  • heading 2: Είναι δύο, το πολύ τρεις κεφαλίδες, που αναφέρονται στις κύριες υποενότητες του άρθρου μας.
  • heading 3: Κάτω από κάθε h2 κεφαλίδα μπορούν να μπουν μερικές, 2 περίπου h3 κεφαλίδες, οι οποίες αναφέρονται στις κύριες υποενότητες της h2 κεφαλίδας. Αν και θα πρέπει να φροντίζουμε οι κεφαλίδες να έχουν τις λέξεις κλειδιά που μας ενδιαφέρουν δε πρέπει να το παρακάνουμε. Θα πρέπει το κείμενο να είναι φυσικό και ευανάγνωστο.

K2Store

Ενεργοποίηση καλαθιού: Αν είναι προϊόν ή όχι

Κωδικός Αποθήκης Αντικειμένου: Ένας μοναδικός αριθμός για το προϊόν που μπορεί να περιλαμβάνει ψηφία και γράμματα αλλά δεν είναι απαραίτητος

Τιμή: Η αρχική τιμή πώλησης

Ειδική Τιμή: Τελική τιμή πώλησης, ίσως μετά από κάποια έκπτωση

Επιλογή Προφίλ Φόρου: Επιλέγουμε τον φόρο στον οποίο υπόκειται το προϊόν, πχ ΦΠΑ. Τον φόρο τον δημιουργούμε στη διαχείριση του K2store

Διαθεσιμότητα προϊοντος: Διαχείριση της αποθήκης

Αφού πατήσουμε θα εμφανιστούν και επιλογές για το σύστημα μέτρησης. Εκεί επιλέγουμε τις μονάδες μέτρησεις και στη συνέχεια εισάγουμε το βάρος ή τις διαστάσεις του προϊόντος.

Κείμενο για το κουμπί καλαθιού (προαιρετικά): Μπορούμε να έχουμε διαφορετικό κείμενο για το κουμπί καλαθιού σε κάθε προϊόν.

Καρτέλα "Εικόνα"

Δίπλα από τη καρτέλα "Περιεχόμενο" υπάρχει η καρτέλα "Εικόνα¨. Εκεί μπορούμε να διαχειριστούμε την εικόντα του άρθρου.

Είναι αρκετά σημαντικό, σε όλο το site να ακολουθείται μια συγκεκριμένη κατεύθυνση όσον αφορά την αναλογία των εικόνων που χρησιμοποιούντα. Δεν είναι τόσο σημαντικό το απόλυτο μέγεθος της εικόνας, αρκεί να μην είναι πολύ μικρό και χάνει την ποιότητα της. Είναι σημαντικό να διατηρείται μια συγκεκριμμένη αναλογία πλάτος(px) / ύψος (px). Ας πούμε ότι μια ιστοσελίδα διατηρεί ως αναλογία για τις εικόνες της 770/503.

Σε αυτή τη περίπτωση αφού βρεθεί η φωτογραφία και είναι αρκετά μεγάλη για να μη χαλάει η ανάλυση μπορούμε να χρησιμοποιοήσουμε εργαλεία για να την "κόψουμε" στην αναλογία που θέλουμε. Τέτοιο εργαλείο μπορεί να είναι το Photoshop της Adobe. Όμως αν δεν έχετε κάποιο λογισμικό μπορείτε να χρησιμοποιοήσετε δωρεάν εργαλεία από το διαδίκτυο. Κάποιο που προτείνουμε είναι το pixlr.com. Επιλέγουμε "PIXLR EDITOR, LAUNCH WEB APP".

Επιλέγουμε "ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ" και σηκώνουμε τη φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε. Όπως αναφέρθηκε η αναλογία που θέλουμε να διατηρήσουμε είναι 770πλάτος/503ύψος.

Επιλέγουμε το εργαλείο για το cropping , Στην επιλογή "Περιορισμός" βάζουμε "Διάσταση αναλογιών" και στο πλάτος βάζουμε 770 ενώ στο ύψος 503, τις αναλογίες που επιθυμούσαμε δηλαδή. Κροπάρουμε την εικόνα βάσει των αναλογιών κάνοντας κλικ στην εικόντα και σέρνοντας το ποντίκι δημιουργώντας ένα πλάισιο και πατώντας το ENTER. Τότε η εικόνα μας θα κοπεί στις νέες αναλογίες.

Στη συνέχεια πατούμε "Αρχείο"->"Αποθήκευση"->Επιλέγουμε το όνομα της εικόνας, τον τύπο αρχείου και την ποιότητα και πατούμε "ΟΚ".

Στη συνέχεια η εικόνα μας είναι έτοιμη να σηκωθεί στο άρθρο μας. Στη καρτέλα εικόνα, πατούμε "επιλογή αρχείου" και επιλέγουμε την εικόνα.

Λεζάντα εικόνας άρθρου: Μπορούμε να εισάγουμε κάποιο κείμενο που θα συνοδεύει την εικόνα.

Εύσημα εικόνας άρθρου: Μπορούμε να εισάγουμε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ή του δημιουργού της εικόνας ή να αναφερθούμε στα πνευματικά δικαιώματα χρήσης.

Στη συνέχεια πατάμε για να εγαρμοστούν οι αλλαγές και να σηκωθεί η εικόνα.

Συνεχίζεται...

3Stigmes.gr - Eshop στολισμού γάμων

Η επιχείρηση "3 Στιγμές" είναι ένα ιδιαίτερο και καλόγουστο μαγαζί με είδη στολισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία και καλή ποιότητα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θέλοντας να κάνει την εικόνα του μαγαζιού να συμβαδίζει με την εποχή αποφάσισε να κάνει ένα καινούριο eshop.

Το στυλ που επιλέχθηκε παρέπεμπε σε γλυκές, παιδικές στιγμές, με απαλά χρώματα και vintage σχέδια. Το καλάθι του eshop είναι εύκολο και χρηστικό με στόχο την ευκολη πραγματοποίηση αγοράς ακόμη και από άτομα που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από online αγορές. 

 

Επισκεφτειτε την ιστοσελιδα

OhSoSouvenir.com - Eshop πρωτότυπων σουβενίρ

Όταν ήρθαμε σε επικοινωνία με την It'sAllOhSoSouvenirToMe, από το όνομα καταλάβαμε ότι δε πρόκειται για μια συνηθισμένη επιχείρηση. Το κατάστημα βρίσκεται σε ένα όμορφο στενό, κοντά στον Παρθενώνα, στην Αθήνα. Καθώς όμως παρατηρούσαμε την φιλοσοφία της και τα προϊόντα της εκπλαγήκαμε από τον φρέσκο αέρα της. Κάτι που ξέφευγε από το συνηθισμένο.

Η επιθυμία της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης ήταν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε λιτές γραμμές, και λειτουργικό. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς σύμφωνο με την επιθυμία της. Δημιουργήσαμε ένα minimal eshop σε δύο γλώσσες ικανό να διαχειριστεί όλες της πληροφορίες που πρέπει να φτάσουν στον πελάτη χωρίς όμως να γίνεται κουραστικό ή να συγχύζει τον αγοραστή.

To OhSoSouvenir.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης πολύ πρωτότυπων αναμνηστικών προϊόντων.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

FurnitureCatalogue.com - Βελτιστοποίηση διαφημίσεων

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος FurnitureCatalogue.com είναι μια διαδικτυακή έκθεση επίπλων στην οποία κάθε επιχείρηση επίπλων μπορεί να δημοσιεύσει τα προϊόντα της εντελώς δωρεάν. Στη DiGiART αναλάβαμε να φροντίσουμε ώστε η διαφημίσεις που προβάλλονται στην σελίδα να είναι όσο γίνεται πιο κερδοφόρες.

Επισκεφτειτε την ιστοσελιδα

Epiplo.net - Βελτιστοποίηση διαφημίσεων

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος Epiplo.net είναι μια διαδικτυακή έκθεση επίπλων στην οποία κάθε επιχείρηση επίπλων μπορεί να δημοσιεύσει τα προϊόντα της εντελώς δωρεάν. Στη DiGiART αναλάβαμε να φροντίσουμε ώστε η διαφημίσεις που προβάλλονται στην σελίδα να είναι όσο γίνεται πιο κερδοφόρες.

Επισκεφτειτε την ιστοσελιδα