Κατασκευή ιστοσελίδων


6 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

1. Ανάλυση

Η ανάλυση είναι το πιο σημαντικό στάδιο της διαδικασίας σχεδιασμού. Περιλαμβάνει το να γνωρίσουμε την εταιρεία σας, το εμπορικό σήμα σας και τους στόχους σας. Η διαδικασία ανάλυσης είναι μια συνεργασία μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας μας. Θέλουμε να σας δώσουμε το καλύτερη δυνατό και πιο αποτελεσματικό προϊόν. Για να τα καταφέρουμε, και οι δύο πλευρές πρέπει να εργαστούν. Ο πελάτης πρέπει να ξέρει τι θέλει να μεταφέρει στο κοινό του site του, και εμείς πρέπει να ξέρουμε πώς να μεταφέρει αυτό το μήνυμα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

2 Σκελετός (Wireframes)

Ο σκελετός του site σας περιλαμβάνει μια πρόχειρη περιγραφή της ιστοσελίδας (μαύρο και άσπρο, χωρίς γραφικά) και εξασφαλίζει ότι κάθε κομμάτι είναι στη θέση του και δεν ξεχάσαμε τη δημοσίευση κάποιας πληροφορίας. Δεν είναι κάτι το όμορφο, αλλά κάνει τη δουλειά του. Αυτή η διάταξη αποκαλύπτει τη δομή του site, χωρίς να αποσπούν την προσοχή οι στυλιστικές λεπτομέρειες. Σε αυτό το σημείο, εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο περιεχόμενο, μπορούν εύκολα να γίνουν χωρίς να διαταραχθεί το σχέδιο.

3 Σχεδιασμός

Αυτό είναι το σημείο όπου οι σχεδιαστές μας χτυπούν τα μαγικά ραβδιά / ποντίκια τους και μετατρέπουν το σπαρτιάτικο σχέδιο του site σας σε ένα πραγματικά όμορφο σχέδιο. Χρησιμοποιούμε το ταλέντο μας στο Photoshop, στο Illustrator και όλη τη τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που όχι μόνο λειτουργεί, αλλά αφήνει κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Θέλουμε εσείς αλλά και κυρίων οι επισκέπτες να αγαπήσουν την ιστοσελίδα σας. Η γνώμη σας λαμβάνεται υπόψη σε όλη τη διαδικασία του σχεδιασμού. Πριν αναπτύξουμε το site σας, βεβαιωνόμαστε ότι κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια του έχει εγκριθεί από εσάς. Είμαστε ευέλικτοι έτσι ώστε να μην χρειάζεται να είστε εσείς.

4 Ανάπτυξη

Η ομάδα ανάπτυξης φέρνει την ιστοσελίδα σας σε ζωή. Σπάνε τα σχέδια σε HTML και CSS κώδικα. Ο κωδικός στη συνέχεια ενσωματώνεται σε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS πλατφόρμα). Εδώ, μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα διαδραστικά στοιχεία, όπως ενημερώσεις, ειδήσεις ή άρθρα για blog.

5 Έλεγχος (Testing)

Δοκιμάζουμε κάθε σελίδα για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα λειτουργεί όπως έχει προγραμματιστεί. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο του προγράμματος περιήγησης, δοκιμών πολλαπλών συσκευών, καθώς και τον έλεγχο της απόδοσης.

6 Λανσάρισμα (Launch)

Μόλις εγκρίνετε το demo του site σας – το ανεβάζουμε στη πλατφόρμα φιλοξενίας σας, όπου δημοσιεύεται ζωντανά και πλέον είναι διαθέσιμο στις αναζητήσεις και για προβολή στον παγκόσμιο ιστό!