Προώθηση ιστοσελίδων


Το διαδικτυακό markenting είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία στη στρατηγική ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης, λόγω της καταπληκτικής επιτυχίας του στο να προσελκύει επισκέπτες και να μετατρέπει κλικ σε πελάτες. 

Στο κάτω-κάτω, τι το καλό προσφέρει μια εκπληκτική ιστοσελίδα, αν το κοινό-στόχος σας δεν τη βλέπει; Οι καλοσχεδιασμένες καμπάνιες διαδικτυακού μάρκετινγκ  ενισχύουν το μήνυμά σας, και σας βοηθούν να συνδεθείτε με πελάτες υψηλής ποιότητας. 

Εδώ στη DiGiART, καταλαβαίνουμε ότι δεν έχετε το χρόνο να ανησυχείτε για πράγματα όπως η λέξη-κλειδί, η συχνότητα εμφάνισης και οι αλγορίθμοι των μηχανών αναζήτησης γι'αυτό και φροντίζουμε εμείς για εσάς. Οι στρατηγικές που ακολουθούμε βασίζονται σε χρόνια εμπειρίας, επικεντρώνονται στη μακροπρόθεσμη επιτυχία, και ποτέ δεν περιλαμβάνουν επικίνδυνες τακτικές γρήγορης ανόδου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης οι οποίες μπορούν να τιμωρηθούν. Είμαστε υπερήφανοι για το ότι προσφέρουμε ασφαλείς, διάφανες και αποτελεσματικές λύσεις μάρκετινγκ Διαδικτύου. Πιστεύουμε στην ανοικτή επικοινωνία, και ότι απαιτείται χρόνος για νας ενημερωθείτε σχετικά με τις τεχνικές μας, γιατί πιστεύουμε σε αυτές, και πώς θα σας βοηθήσουν να φτάσετε και να ξεπεράσετε τους στόχους σας. Αναγνωρίζουμε ότι μία συνεργασία online marketing απαιτεί εμπιστοσύνη, και παίρνουμε αυτή την ευθύνη πολύ σοβαρά!

Στην πραγματικότητα, η δέσμευσή μας για την επιτυχία του μάρκετινγκ αρχίζει με την πρώτη γραμμή κώδικα  του δικτυακού σας τόπου χωρίς κάποιο επιπλέον για σας. Θεμέλιο του online marketing είναι η ποιότητα του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής του site σας και ο καθαρός κώδικας. Οι ιστοσελίδες μας χτίζονται από ειδκούς, οι οποίοι δε παραχωρούν ποτέ τη ποιότητα για χάρη της ταχύτητας. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι de facto και δε θεωρούμε ότι θα πρέπει να θεωρούνται επιπλέον χαρακτηριστικά μιας δουλειάς, για το λόγο αυτό και δε τα χρεώνουμε έξτρα – οπότε, ο πρώτος γύρος του SEO είναι κερασμένος! Η σχέση μας με τους πελάτες μας πηγαίνει πέρα από "add-ons," και δεν βασίζεται στα περιθώρια κέρδους. Εμείς το κάνουμε σωστά από την αρχή, γιατί αυτό είναι το σωστό. 

Στο μάρκετινγκ, η στρατηγική είναι το παν. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για την δημιουργία κάθε καμπάνιας να βασίζεται σε μία εις βάθος του μηνύματος, του target group και των επιθυμητών στόχων. Χωρίς μια πλήρη κατανόηση αυτών των στοιχείων, είναι αδύνατο να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις μάρκετινγκ που δημιουργούν συνεργασίες υψηλής ποιότητας.