Σχεδιασμός εντύπων

Η τέχνη του graphic design θα ανεβάσει την επιχείρησή σας σε ένα άλλο επίπεδο αισθητικής και πωλήσεων. Η ικανή ομάδα σχεδιασμού της DiGiArt μπορεί να σας βοηθήσει και με τον web σχεδιασμό αλλά και με τον σχεδιασμό του έντυπου υλικού.

Web Design και σχεδιασμός λογοτύπου 

Η ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων και η γραφιστική ομάδα της DiGiART έχει δημιουργήσει αποτελέσματα που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Είμαστε ειδικοί στην ιστοσελίδα και στο σχεδιασμό λογοτύπου!

Branding & Ταυτότητα 

Για το σχεδιασμό χρησιμοποιούμε τη ταυτότητα ως το θεμέλιο της κάθε εταιρείας. Οι πελάτες θα σας αναγνωρίσουν από αυτό που θα τους δείξετε, γι'αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πρώτη εντύπωση τους είναι εντυπωσιακή! Μην νομίσετε ότι απλά μπορείτε να πάτε μακριά με ένα οποιοδήποτε παλιό λογότυπο. Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο απαιτεί προσεκτική σκέψη και προετοιμασία, καθώς αυτό αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρείας σας. Γιατί να εμπιστευθείτε μη ειδικούς ή ερασιτέχνες για να ολοκληρώσουν το λογότυπο; Ελάτε στους ειδικούς!

Έντυπο - κλασική αξία

Αν και η έντυπη διαφήμιση μετράει ήδη πολλά χρόνια ζωής, πιστεύουμε ότι όταν γίνεται ποιοτικά είναι προς το παρόν αναντικατάστατη. Οι γραφίστες μας, φροντίζουν να γίνεται έτσι ακριβώς.