Το blog της DiGiART

Σεπ 15
Κατηγορία Blog

Η αξία του Responsive Design

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο τρόπος που περιηγούμαστε στο διαδίκτυο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές γραφείου, φορητούς υπολογιστές, ταμπλέτες και τα τηλέφωνα για να έχουμε πρόσβαση στις αγαπημένες μας ιστοσελίδες, ή να δούμε κάποιον ή κάτι σε απευθείας σύνδεση. Το μέγεθος της κάθε μία από αυτές τις συσκευές διαφέρει σημαντικά, έτσι ώστε εμείς, ως web developers, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτό που ονομάζεται Responsive Design για να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό τόπο που λειτουργεί καλά σε όλες τις συσκευές. 

Η ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων της DiGiART χτίζει κάθε ιστοσελίδα με Responsive σχεδιασμό. Χρησιμοποιούμε ένα πλαίσιο που ονομάζεται Bootstrap το οποίο κάνει τις ιστοσελίδες των πελατών μας να ανταποκρίνονται σε διαφορετικά μεγέθη συσκευής, έτσι ώστε η ιστοσελίδα να παραμένει ελκυστική και λειτουργική ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης του χρήστη.

Λόγω της αυξανόμενης χρήσης των φορητών συσκευών, δεν είναι κατάλληλο μία ιστοσελίδα να μη προσαρμόζεται σε οθόνη tablet ή smartphone. Αν θέλετε να έχετε μια Responsive ιστοσελίδα που θα σας προσφέρει σημαντικά οφέλη επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

3695 Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015